

Yozgat’ın Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci her fırsatta Otizm ve Down sendromlu çocuklarla iç içe olarak hem çocuklara hem de ailelerine destek oluyor. Başkan Ekinci bu defa Sobe Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfını ziyaret ederek yeni proje için incelemelerde bulundu.
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ilçede Otizm ve Down sendromlu çocuklar için yeni proje hazırlığında. Başkan Ekinci bu proje için 'Sobe Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'nı ziyaret ederek bilgi aldı.
Sorgun Belediyesinden yapılan açıklamada; “Belediyemizin himayesinde olan Otizm ve Down Sendromlu çocuklarımız için yapılması planlanan çok kapsamlı bir projeye adım atmak üzere olan Belediye Başkanımız M. Erkut Ekinci, bu kapsamda Selçuklu da faaliyet gösteren 'Sobe Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'nı ziyaret ederek Vakıf Müdürü Mustafa Ak eşliğinde merkezi gezip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı” ifadelerine yer verdi.